Aanmelden standhouders

Voor standhouders bieden we verschillende pakketten voor verschillende prijzen aan. Zo is het voor elk soort organisatie mogelijk om bij de congressen aanwezig te zijn. Heb je specifieke wensen? Mail ons, dan kijken we naar de mogelijkheden!

Pakket 1: Standhouder basicPrijzen standhouderspakket 1 Basic plat

In dit pakket zit de stand en toegang voor één persoon die de stand komt bemensen. Alle extra personen die komen helpen bij de stand dienen een ticket voor het congres te kopen. Bij de stand zit geen catering, stroom, multimedia of andere zaken inbegrepen. Het is een statafel of stand, afhankelijk van de locatie, op een goede plek binnen onze Inspiration Zone waar tijdens de pauzes op het congres voldoende aanloop zal zijn. We noemen je bedrijf met website op onze pagina Programma.

Pakket 2: Standhouder luxePrijzen standhouderspakket 2 Luxe plat

Standhouders die graag mee gaan in de communicatie van ADHDvrouw is dit een mooi pakket. Naast de stand met toegang voor één persoon die de stand komt bemensen, met de voorwaarden uit pakket 1 inclusief het benoemen van deelname op onze site, wordt je deelname aan het congres op onze social media kanalen en de nieuwsbrief genoemd. Deze kanalen samen hebben een bereik van 10.000 tot 25.000 per maand (bezoekers site en bereik Facebook samen zijn gemiddeld 20.000 personen) dus dat is zeker niet mis!

Pakket 3: Standhouder VIPPrijzen standhouderspakket 3 VIP plat

Organisaties die graag tijdens het congres uitdragen dat ze ADHDvrouw steunen kunnen naast de stand zoals
beschreven in pakket 1 en de media-aandacht uit pakket 2 kiezen voor het vertonen van het logo op de verschillende schermen op de congreslocatie en in onze flyers. Ook zal tijdens de afronding van de dag het logo worden vertoont zodat je volop exposure hebt op deze dag.

Extra’s: stroom, flip-over, stoelen etc

Voor extra’s bij stands wordt apart een bedrag gerekend. Deze bedragen zijn op basis van het bedrag wat de locatie ervoor vraagt, dit berekenen wij één-op-één door. Veel is in overleg mogelijk, dus vraag vooral naar de mogelijkheden. Weet wel dat veel extra’s ruim op tijd moeten worden geregeld, dus houdt rekening met een mogelijke ‘sluitingsdatum’ voor deze extra opties.

Aanmelden

Mail ons op info@adhdvrouw.nl voor aanmelden! We hebben onderstaande gegevens nodig:

 

Naam en adresgegevens contactpersoon

Naam en adresgegevens organisatie

BTW/KVK/Rekeningnummer

Keuze pakket en eventuele extra’s

Korte omschrijving organisatie en naam persoon die de stand gaat bemensen

 

We sturen spoedig de bevestiging en factuur. Tot snel!