ADHDvrouw sponsoren?

Sponsors

Zo’n congres ontstaat natuurlijk niet vanzelf! We kunnen een hoop met een paar energieke dames, toch zijn extra handen, hoofden en fondsen een welkome aanvulling. Een club enthousiaste en energieke vrouwen kan een hoop regelen, maar we kunnen niet toveren!

Daarom zijn we op zoek naar sponsors die ons bij kunnen staan om dit mooie congres tot een succes te maken. Mocht je als sponsor of partner je medewerking willen verlenen aan ADHDvrouw staan we daar uiteraard voor open. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Voor iedere branche en elk bedrijf weten wij een creatieve en passende deal te verzinnen.

Mogelijkheden sponsoring

De mogelijkheden om ADHDvrouw te steunen zijn bijna eindeloos. Denk aan het sponsoren van spullen, locaties, tijd, promotiemiddelen, financiële sponsoring, een barter deal en zo verder. Wij hebben een groot netwerk om in te zetten en staan bekend om onze creatieve oplossingen. Schroom niet en help ons dit fantastische congres te realiseren!

Sponsor gezocht

Wij zijn altijd druk bezig om sponsors te vinden. Zowel kleine als grote bedragen zijn welkom. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden om ADHDvrouw te sponsoren! Met ons grote netwerk en gestaag groeiende achterban hebben we een enorm bereik in een heel concrete doelgroep. Samen kunnen we nog veel meer!

Partners

Wij van ADHDvrouw en 2BBusy dragen andere goede doelen en non-profit organisaties een warm hart toe. Wij steunen graag organisaties die zich inzetten voor een beter leven voor vrouwen, ADHD’ers, mensen met fysieke of mentale uitdagingen en andere kwetsbare groepen een warm hart toe.  Waar we kunnen, zoeken wij de verbinding en samenwerking op. Daarnaast hebben we een duurzaam partnerschap met onderstaande organisaties.

Women Inc

Deze stichting zet zich al jaren in voor een betere positie van de vrouw. Door verbinding te zoeken, informatie te bieden en ruimte te geven aan vrouwen draagt Women Inc bij aan betere kansen voor vrouwen. Nu hebben zij hun pijlen gericht op de gezondheidszorg, er is nog te veel onbekend over het vrouwenlichaam als het gaat om ernstige ziekten en bijwerkingen van medicatie. Dat is onacceptabel, daarom is Women Inc een grote campagne gestart om meer kennis over vrouwen binnen de gezondheidszorg te vergaren en verzamelen. Voor het dossier ADHD is ADHDvrouw de partner van Women Inc, samen strijden we voor meer kennis over en juiste zorg voor vrouwen met ADHD en aanverwante aandoeningen.

Dure Dex, Niet Zo Flex

Deze organisatie zet zich in om de verschrikkelijk hoge eigen bijdragen voor dexamfetamine een halt toe te roepen nu er een geregistreerd middel op de markt wordt gebracht. Middels een burgerinitiatief en petitie brengt Dure Dex, Niet Zo Flex deze penibele situatie aan het voetlicht in de politiek en media, ze hopen na de strijd voor betaalbare dexamfetamine door te kunnen om alle ADHD-medicatie betaalbaar én beschikbaar te maken voor alle patiënten. ADHDvrouw steunt dit initiatief volledig, ook wij hebben de petitie getekend. Welk middel je gebruikt voor je klachten is je eigen keuze, dat mag geen keuze van de portemonnee zijn! Wij juichen het enorm toe dat alle ADHD-medicatie en medicatie voor alle andere aandoeningen betaalbaar worden en blijven. Geen financieel gewin over de rug van de patiënt. Meer informatie is op deze mooie tijdlijn te vinden.

Social Run

De Social Run is een bijzonder mooi initiatief waarin het doorbreken van stigma rondom psychische aandoeningen het belangrijkste doel is. Uiteraard steunt ADHDvrouw deze gedachte, de heftige estafetteloop en de activiteiten hier omheen. Zo hebben we in 2015 een rol gespeeld tijdens het Te Gek! Festival van de Social Run en ook voor de komende editie in september 2016 zijn we weer van de partij.