Hulpkreet ADHD-mama, voogdijzaak met ex

Arms-Wide-Open

Per email hebben we een hartverscheurende kreet om hulp gekregen. Een Britse dame is na de scheiding van haar Nederlandse man verwikkeld geraakt in een akelige voogdijzaak, haar diagnose ADHD en het gebruik van Ritalin voor haar klachten worden mogelijk door de ex-man aangedragen als argumenten om de volledige voogdij op te eisen. Deze ADHD-mama is hard op zoek naar hulp in dit verschrikkelijke proces.

Gezocht: advocaat, psychiater, vertaler, hulp en advies

Deze dame is de Nederlandse taal onvoldoende machtig om alleen haar weg in dit lastige juridische proces te vinden. Ze heeft ons gevraagd te helpen zoeken naar een advocaat die ervaring heeft met voogdijzaken en ADHD. Daarnaast is ze gebaat bij een goede psychiater waar zij per direct onder behandeling kan voor begeleiding bij haar klachten en medicatie. Ook een vertaler om de Nederlandse (juridische) teksten te helpen begrijpen is essentieel om een stap vooruit te kunnen. Ben jij haar redder in nood? Mail ons op info@adhdvrouw.nl en we brengen jullie in contact met elkaar.

Tips, coaching en ervaringsverhalen zijn zeer welkom!

Andere professionals, organisaties en lotgenoten die waardevol advies of hulp kunnen bieden zijn uiteraard enorm welkom. Het is in het belang van haar kinderen dat ze snel haar weg naar de juiste hulptroepen kan vinden. Ze woont in de omgeving van Amsterdam, hulp op bereisbare afstand is uiteraard heel fijn. Maar ze is geholpen met alle tips en hulp die er kan worden geboden. Kan jij iets voor deze dame in nood betekenen? Mail ons op info@adhdvrouw.nl en we sturen je tips direct door. Alvast enorm bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s