50.000 tinten grijs

image-www_houtwonders_nl-_-media _ catalog _ product _ cache _ 1 _ image _ 9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95 _ s _ t _ steigerhouten_meubelverf_grijs

Het is weer zover. Ik ben aan het verhuizen en natuurlijk ben ik mijn blog vergeten aan te leveren. Tussen de werkzaamheden door typ ik met de verf nog op mijn vingers dit blog. Hoe ik het nu weer ga verpakken, weet ik niet. Vandaag kom ik niet verder dan een ”Het spijt me”. Misschien wel zo eerlijk.

Mini-chaos

Mijn vriend zegt vaak dat hij niet merkt dat ik AD(H)D heb. Tot ongeveer een weekje geleden. Nu de verhuizing in volle gang is, ik veel moet regelen en ik steeds vermoeider word, kan ik niet altijd meer dingen uit elkaar houden en goed plannen. Doe daar nog een schepje besluiteloosheid op en je hebt een mooi recept voor een mini-chaos. Ik heb inmiddels al wel erg leuke accessoires en lampen gescoord, maar de wat belangrijkere woonzaken als een bed, bank, wasmachine en koelkast laten nog op zich wachten. Ik word streng toegesproken dat accessoires een woning niet bewoonbaar maken. True, maar ik blijf een vrouw. Met ADHD.

Keuzes maken

Ook de verf was nog niet op locatie toen de ‘verfmensen’ er al wel waren. Ik had bedacht dat lichtgrijs wel leuk zou staan op één muur. Maar toen ik al die verschillende tintjes zag, wist ik het niet meer. Tot twee keer toe. Ja, ik ben twee keer voor dezelfde kleur op pad geweest en twee keer kwam ik natgeregend en zonder verf terug. Vriendlief kon dit niet begrijpen, maar voor mij is dit een terugkerend ritueel wanneer ik kan kiezen uit meer dan vijf opties. Laatst nog: ik was bij de Italiaan waar de ober drie keer voor mij moest terugkomen omdat ik het nog niet wist. Uiteindelijk koos ik wat ik altijd kies. Natuurlijk niet erbij gezegd.

Bij de drogist

Al die keuzemogelijkheden vind ik maar moeilijk. Van de week stond ik bij een drogist. Daar waren 101 dag- en nachtcrèmes in de aanbieding en ik besloot dat het maar eens tijd wordt voor een goede crème. Ook hier heb ik weer een half uur voor het schap gestaan en ben ik met lege handen de winkel uitgelopen. Dus, mochten jullie tips hebben voor een 25-jarige dame die door al die stress bang wordt dat ze rimpels en dergelijke krijgt, let me know!

De verhuizing

Maar goed, we dwalen af. Terug naar de verhuizing. Inmiddels vlot het aardig en ik hoop zaterdag over te kunnen als de meubel- en beddenzaak zich ook aan mijn, laten we zeggen, wat strakke planning weten te houden. De rest komt wel. Plus dat ik toch een donkerder tintje grijs voor op de muur heb gekocht gisteren. Nu nog even vriendlief overtuigen van deze noodzaak.

Hanneke

3 gedachten over “50.000 tinten grijs

 1. Heel herkenbaar, waarom zoveel kleuren ???? Ik twijfel altijd tussen 2 kleuren die heel erg op elkaar lijken om bij thuiskomst toch weer spijt te hebben omdat de andere volgens mij mooier was. Ik heb altijd 1 troost, er is nog nooit iemand bij mij thuis geweest die zei; “nou, jammer dat je die ander kleur niet hebt genomen” wat voor mij eigenlijk altijd (ja ik schilder de muren minimaal 1x per jaar) bewijst dat het helemaal niet uitmaakt welke tint je kiest als je er uiteindelijk maar eentje kiest.
  Rimpel crème? Nee daar waag ik me niet eens aan pppffff nog nog veel erger dan al die tinten grijs, die kun je tenminste nog zien. Mijn oplossing, gewoon niveau, doet het overal en bij iedereen altijd goed hahaha

  Like

 2. Zooo herkenbaar weer. Al die kleuren. Ik had echt zo veel kleurstalen. Hahah! Ik gebruik de anti-aging dag en nacht crème, wel zo makkelijk, van Earthline. Lijkt sterk te ruiken, maar is neutraal en vervliegt snel. Erg fijn voor mensen met een gevoelige huid. Succes! Laat je weten welke het is geworden.

  Like

 3. Ahhh goodluck! Ik vind verhuizen zo stressvol en kan er niet tegen als er teveel rommel om mij heen is (chaos om mij heen is chaos in mijn hoofd) dus moest alles van mijn verhuizing in een weekend opgeruimd hebben (werkt lekker *not*). Hoop dat je het een beetje rustig aan kan doen en snel van je/jullie nieuwe plekje kan genieten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s