ADHDvrouw gaat Socialrun sponsoren!

Social Run logo

Socialrun en ADHDvrouw slaan de handen ineen. En ja, daar zijn we trots op. Wij vinden Socialrun een ontzettend goed initiatief wat alle hulp kan gebruiken. We spelen voor hetzelfde team, dus één en één was al snel drie. De voorbereidingen zijn al van start gegaan om dit een groot succes te maken. We hebben daarvoor jouw hulp nodig. Waarom? Lees snel verder!

Wat is Socialrun?

Socialrun is een ontzettend leuk evenement wat zich sterk maakt om het stigma op psychische aandoeningen te verminderen. Verschillende teams fietsen en lopen samen 555 kilometer. Als sponsor is het mogelijk om de Socialrun, een team of een kilometer te sponsoren. Daarnaast is het mogelijk om een donatie te doen. Al het geld gaat naar projecten die de stigmatisering rondom psychiatrische aandoening vermindert. Natuurlijk kan je samen met een team je inschrijven om de Socialrun te doen, maar wij zijn op zoek naar hulptroepen op een ander vlak!

Waarom Socialrun?

De samenwerking tussen ADHDvrouw en Socialrun is volgens ons ontzettend logisch. Kiezen voor Socialrun is voor ons een bewuste keuze. Zij zijn net als wij wars van stigma’s en zetten zich op een positieve manier in tegen stigma’s rondom psychische aandoeningen. Wij ADHDvrouwen weten helaas maar al te goed hoe deze stigma’s een negatieve invloed op het leven kunnen hebben. Wij zijn meer dan oké en willen daar tijdens de Socialrun voor staan.

Hoe willen we dat gaan doen?

Zoals iedereen inmiddels wel weet heeft ADHDvrouw geen middelen en werkt de organisatie volkomen belangeloos aan alles wat er wordt gedaan. Zo zijn we op het idee gekomen het festival, dat het sluitstuk zal worden van Socialrun op 20 september 2015, te gaan vereren met dertig ADHDvrouwen die de functie van hostess op zich gaan nemen. Wij zoeken voor 20 september aanstaande 30 vrouwen die het leuk vinden samen met ons het festival een gedenkwaardige dag te gaan maken. Kleding voor de hostessen wordt geregeld en uiteraard kan je gratis het festivalterrein op. Hoe de precieze tijdsindeling gaat worden en of we gaan werken met diensten is nog niet helemaal duidelijk, uiteraard informeren we alle vrijwilligers hier tijdig over.

Doe jij mee tegen stigma?

Baal jij ook zo van alle stigma’s? Ben jij een trotse ADHDvrouw net als wij? Meld je dan aan via info@adhdvrouw.nl met je naam, emailadres, telefoonnummer, leeftijd en woonplaats. Wij nemen spoedig contact met je op over de belangrijkste details. Wil je meer weten over de Socialrun? Neem een kijkje op hun website.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s