Nieuw jaar, één goed voornemen

chaotic-quotes-1

Toen zaten we alweer in begin januari en is het bijna not done om iemand nog een goed nieuw jaar te wensen. Zo na de feestdagen gaat het leven weer verder alsof er niks is gebeurd en uiteraard verdwijnen de goede voornemens steeds meer in de vergetelheid. Gelukkig heb ik me dit jaar voorgenomen om me niet al te veel voor te nemen. Natuurlijk kan ik minder gaan werken zodat ik meer tijd heb voor mijn dierbaren, gezonder gaan leven en mezelf algeheel proberen te verbeteren. Maar dat kan het hele jaar en hoeft niet op 1 januari te beginnen. Dit jaar staat voorlopig in het teken van het waar maken van het ADHDvrouw congres. En zoals het er nu uitziet kan ik in maart mijn goede voornemen daadwerkelijk van de lijst strepen!

Volle kracht vooruit

We gaan zo’n beetje aftellen in weken naar 7 maart. Hét congres voor en door de ADHDvrouw. De kaartverkoop gaat steeds beter lopen en vol vertrouwen zijn we aan het werk om dit mogelijk te maken. Met minimale middelen weten we posters, flyers, een video, een groot netwerk en een toplocatie te regelen (Jaarbeurs Utrecht, dat is een locatie om over op te scheppen!). Zo lang de kaartverkoop goed gaat weten we in elk geval dat ons plan haalbaar is. Het is fijn dat we niet al maanden voor niks bezig zijn, maar het is ook heel fijn om te zien dat er echt behoefte is aan een congres voor vrouwen met ADHD. We zijn niet gek, hier is echt animo voor en dat is tot nu toe teveel verwaarloosd. Wij vinden dit zo enorm belangrijk en zijn hierin niet alleen, hoera!

Sponsoring en crowdfunding

De video die we hebben gemaakt voor onze crowdfundingactie was hilarisch om te maken. Chaos en structuur, stilte en herrie, concentratie en ongelooflijk afgeleid, alles passeerde de revue. Het voorlopige resultaat ziet er fantastisch uit en ik kan niet wachten om de video online te zetten. Hopelijk levert de crowdfunding wat geld op om posters te laten drukken zodat we de doelgroep nog beter kunnen bereiken, maar alleen al het feit dat we een video online gaan zetten voelt als een persoonlijke overwinning. Ik sta hierachter en schaam me niet, ik ben juist enorm trots op wat ik heb bereikt! Een congres, een fotoshoot, video-opnames, online communicatie en allerlei andere zaken die erbij komen kijken pikken we op alsof we nooit anders hebben gedaan. Wij laten zien dat de ADHDvrouw veel meer in haar mars heeft dan veel mensen denken en dat dit congres enorm veel meerwaarde heeft voor ons allemaal. Hopelijk denken sponsoren en de crowd er net zo over en delen jullie binnenkort onze video enthousiast met je netwerk.

Trots en enthousiast

Toen ik in april 2014 per ongeluk verzeild raakte in dit avontuur kon ik niet weten hoe verschrikkelijk leuk het is om een deel van ADHDvrouw te mogen zijn. De hulptroepen die van alle kanten ons steunen, de professionals en organisaties die ons proberen te helpen en ons eigen enthousiasme maken me ontzettend trots. We hebben in een paar maanden tijd een hele hoop weten te bereiken. Nu nog even doorstoten en dan staat er op 7 maart 2015 gewoon een congres! Voor én door vrouwen zoals ik, de ADHDvrouw, die veel meer kan dan het stigma doet geloven. Daar mogen we allemaal trots op zijn én vol trots van de daken schreeuwen. Tot zaterdag 7 maart 2015 in Jaarbeurs Utrecht!

 

Danitsja Koster

facebookiconpinktwittericonpink

 

PS: vergeet niet je kaarten te kopen. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s