Kom jij ook op ons feestje?

logo blauw_zonderrand copy Als je deze website eerder hebt bezocht of een kijkje hebt genomen op onze Facebookpagina hoef ik waarschijnlijk niet meer uit te leggen waar we mee bezig zijn. Mocht je nog in twijfel verkeren kan ik het heel simpel uitleggen: wij organiseren een congres voor ADHDvrouwen, hun dierbaren en professionals. Dit omdat wij vinden dat er meer aandacht, begrip en kennis moet komen over ADHD bij volwassenen en specifiek voor vrouwen die, om allerlei redenen, met andere zaken dealen dan kinderen en mannen met ADHD. Het idee is heel ADHD-eigen spontaan/impulsief ontstaan. Een tweet, een paar mails, een meeting bij de Mac op zondagmiddag en we gaan ervoor. Want ja, waarom niet?

Voor en door de ADHDvrouw

Ondanks dat de gehele organisatie bestaat uit ADHDvrouwen, met hulp van een paar ADHDmannen en professionals die ons aanmoedigen, gaat de organisatie verrassend gestructureerd en op tijd. Dit komt maar door een heel belangrijk ding: oprechte passie voor het onderwerp. We zijn allemaal zo verschrikkelijk enthousiast dat mocht nou alles tegenzitten, we het toch voor elkaar gaan krijgen het congres op 7 maart 2015 neer te zetten. Want ondanks de minder leuke symptomen die bij ADHD komen kijken, zijn er ook een aantal heel belangrijke positieve kwaliteiten te herkennen. Passie, oplossingsgericht denken, enorm energiek, tomeloos enthousiasme en  wanneer je dat constructief en eerlijk inzet kan je fantastische dingen bereiken. Met die mindset zetten we dit congres neer, want dat is precies de boodschap die we aan jullie willen meegeven: ken je kracht en gebruik dat om het onmogelijke mogelijk te maken. Hoe groot of klein dat ook mag zijn.

Programma congres

De vraag die we met regelmaat hebben gekregen is ‘hoe ziet het programma eruit?’. Op onze site staat onder het kopje Programma al een fantastische lijst met bijdragers die ieder op hun eigen manier handvatten en inspiratie willen meegeven aan de bezoekers. De planning begint steeds meer vorm te krijgen, maar is uiteraard wegens externe factoren af en toe aan verandering onderhevig. Wanneer de grote lijnen staan en aanpassingen nog minimaal nodig zullen zijn wordt het programma uiteraard zo snel als mogelijk gedeeld. Voor nu kan ik alvast de garantie meegeven dat het een dag vol informatie, herkenning, inspiratie en gezelligheid zal worden. Het wordt niet urenlang luisteren naar lezingen als je daar geen zin in hebt, want er zijn talloze workshops te volgen en een overvolle informatiemarkt om inspiratie op te doen, daarnaast zijn we druk bezig met entertainment. Want ja, we willen het wel graag gezellig hebben!

Waarom deze kaartprijs?

Wij zijn ontzettend blij dat we in samenwerking met de Jaarbeurs dit congres kunnen laten plaatsvinden én de kaartprijs flink hebben kunnen laten zakken. Als je bedenkt dat de meeste congressen minimaal het vierdubbele van het ADHDvrouw congres kosten en we alleen de kosten voor de locatie hierin hebben meegenomen dan snap je waarschijnlijk wel dat we voor alle andere (mogelijke) kosten ons behoorlijk in allerlei bochten moeten wringen. Dat is niet erg, het verzinnen van creatieve oplossingen is een van onze sterke punten en met onze wilskracht komen we een heel eind. Een waslijst aan fantastische professionals, coaches, ervarinsdeskundigen en andere bijdragers die de ADHDvrouw een warm hart toedragen komen niet zomaar een dag op het congres staan. Zij geloven net als wij in de meerwaarde van dit congres en het belang van het laagdrempelig houden van deze dag.

Voor alle ADHDvrouwen en hun dierbaren

Dus vandaar mijn vraag: kom jij ook op ons feestje? Het belooft een echt feest te worden. Een feest van herkenning, een feest van de lach, een feest waar een traan gelaten mag worden en een feest aan hulpmiddelen en handvatten om je als vrouw, moeder, zus, vriendin, partner, tante, nicht, collega en ADHD’er verder te helpen. Jij en je dierbaren, de professionals die ADHDvrouwen behandelen en iedereen die met de ADHDvrouw te maken gaat hebben zijn welkom én loopt het risico veel waardevolle kennis mee naar huis te nemen.  Volgens mij is dat een feest wat je niet wil missen!

Danitsja Koster

facebookiconpinktwittericonpink

Een gedachte over “Kom jij ook op ons feestje?

  1. Whaaaa!!!! Wat super gaaf!!! De vorige keer heb ik hem voorbij zien komen maar ben ik niet gegaan, dit jaar ga ik er zeker weten bij zijn!!! Ik verheug me er nu al op!! Wat een super goed initiatief!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s