Onderzoek naar ADHD bij vrouwen?

ADHDFund

Dat er nog een wereld te winnen is als het gaat om kennis en kunde bij vrouwen met ADHD lijkt me geen hele grote verrassing. Dat is waarschijnlijk een van de redenen dat je op onze site terecht bent gekomen! Naast aandacht geven aan de manieren waarop ADHD zich specifiek bij vrouwen kan manifesteren en een congres organiseren om onze krachten te bundelen, kunnen we nog veel meer. Sandra Kooij, oprichter van ADHDFund, nodigt ons uit om onze stem te laten horen. Dus wil jij dat er meer of specifieker onderzoek wordt gedaan naar de ADHDvrouw en haar specifieke kwaliteiten? Dan zou dit weleens een mooie kans kunnen zijn.

 

Aan alle ADHDVrouwen!

 

Wil je invloed op onderzoek naar ADHD? Wil je dat jouw onderwerp eindelijk aandacht krijgt? Vul dan de vragenlijst in op ADHDFund, waar mensen met ADHD hun voorkeur kunnen aangeven voor onderzoek. Hier zie je wat mensen met ADHD tot nu toe willen.

 

Mensen met ADHD bepalen zo de onderzoeksagenda, onderzoekers presenteren hun onderzoek op video op de website, en iedereen die dit onderzoek wil zien gebeuren, doneert! Dit zijn zowel patiënten als professionals. Zo nemen we het heft in eigen hand! ADHDFund wil dan ook een wereldwijde community zijn waar onderzoekers en patienten kennis en informatie delen, en zorgen dat de wensen van mensen met ADHD worden gehoord.

 

Er staan op basis van de onderzoekswensen van mensen met ADHD nu twee onderzoeken online waaraan je kan doneren:

ADHD en gezondheid: ADHD, slaap en je hart 

Een diagnostische test voor kinderen met ADHD: Cotap 

 

Doe mee! Laat van je horen en betrek je netwerk bij ADHDFund! Alleen met een grote groep mensen kunnen we de onderzoeken die wij belangrijk vinden, funden.

 

Volg ADHDFund op Facebook, Twitter of LinkedIn!

 

Sandra Kooij

Oprichter ADHDFund

facebookiconpinktwittericonpink

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s